2020. október 31., Farkas
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A járványhelyzet alatt megtapasztalt összefogás folytatására buzdít a Telekom

A koronavírus-járvány alatt soha nem látott mértékben mutatkozott meg az összefogás ereje. A Telekom júliusban induló kampánya a járványhelyzet alatt megtapasztalt összetartás folytatására buzdít. A szellemiség fenntartását a korlátlan mobilnet extra rugalmas formáival támogatja.

A Telekom idén nyáron kiemelten fókuszál az eseti mobilnetbővítőkre, amelyekkel díjcsomagváltás nélkül tapasztalható meg az igazi korlátlanság. A termékcsoport gyűjtőneve Korlátlan Extra Net, legfontosabb jellemzője pedig, hogy a Telekom ügyfelei korlátlan mobilnetre válthatnak vele a Telekom alkalmazásban, eseti jelleggel vagy akár rendszeresen is, 3, 10 vagy 30 napra.

Az elmúlt időszak megmutatta, hogy a digitális összefogás és kreativitás rengeteg megoldást szülhet, a megszokott keretek újraértelmezhetők, és kis tanulással sikerrel működtethetők.

– mondta el Szabó Béla márkakommunikációs igazgató.

A nyári kampány arra biztat, hogy – a rendkívüli helyzet megszűnte után, amikor az élet visszatér a régi kerékvágásba – ne hagyjuk eltűnni a sok hasznos és előremutató kezdeményezést, a közösségi szemléletet. 

Pillanatkép a Telekom nyári kampányának videójából
Neked ajánljuk
Nemzetközi adományplatformot indított a Continental Helyi cégek helyben segítik a vírus elleni védekezést Veszprémben Több mint nyolcvanezer üveg Béres-cseppet kaptak a pedagógusok „Lábnyom” – Részvételi társasjáték fiataloknak Fontos változások a kozmetikumok körül
Tovább a forrásra: kreativ.hu
Vissza
Hírfolyam