2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adománnyal segíti a Szent László Kórház dolgozóit a Sodastream

A SodaStream azzal a céllal juttatta el adományát a Dél-pesti Centrumkórházhoz tartozó Szent László Kórháznak, hogy segítse a koronavírus-járványban fertőzöttek felépüléséért felelős egészségügyi dolgozók munkáját.

A világ legnagyobb szódagépgyártója 3 darab Soda Spirit White és 100 darab szénsavasító palackot adományozott az intézménynek, összesen 325 ezer forint értékben.

Nagyon köszönjük a SodaStream felajánlását, amely kifejezetten a koronavírus-fertőzötteket ápoló osztályainkon dolgozók munkavégzését segíti. A szódagépek a melegebb nyári hónapokban különösen jó szolgálatot tesznek, ilyenkor ugyanis az egészségügyi dolgozóknak is oda kell figyelniük a megfelelő folyadékpótlásra a hatékony munkavégzés érdekében

– jegyezte meg az átadás kapcsán Jambrik Mihály, a Szent László Telephely gazdasági igazgatóhelyettese.

„A SodaStream ezzel az adománnyal szeretné segíteni az orvosok, az ápolók, valamint a kórház logisztikai ellátásáért felelős személyek munkáját a fertőzött betegek gyógyításában, és egyúttal szeretné megköszönni az eddig végzett munkát minden magyar állampolgár nevében” – hangsúlyozta Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

Fotó: civilhetes.net
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások
Tovább a forrásra: civilhetes.net
Vissza
Hírfolyam