2021. június 24., Iván
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adomány a kikindai idősek otthonának

Két hónapra elegendő gumikesztyűt adományozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a kikindai Misericordia Idősotthonnak. A karitatív szervezet évek óta szakmai segítséget nyújt a szerbiai intézménynek; a koronavírus-járvány idején is segítette a vírus elleni védekezésben.

Miután drasztikusan megemelkedett a gumikesztyűk ára, a segélyszervezet két hónapra elegendő védőeszközt szállított az idősotthonba.

A kikindai intézmény és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kapcsolata több évre nyúlik vissza: a Misericordia Idősotthon öt évvel ezelőtti megnyitásakor a munkatársak Budapesten, a Batthyány téri Gondviselés Házában szereztek szakmai tapasztalatot az idős emberek ellátásában.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Tovább szigorodik az egyszer használatos műanyag termékekre vonatkozó szabályozás Velencei-tó: Oxigénhiánytól pusztulnak a halak, de mi lehet a gyors megoldás?
Tovább a forrásra: magyarkurir.hu
Vissza
Hírfolyam