2021. május 7., Gizella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Logisztikai támogatást nyújtott a Magyar Vöröskeresztnek a Renault

A koronavírus-járvány logisztikai szempontból is próbára tette a Magyar Vöröskeresztet, hiszen számos olyan tevékenységet folytatott a szervezet, melyek kapcsán nagyobb tömegű adományokat, eszközöket vagy éppen dolgozókat és önkénteseket kellett szállítani, ráadásul az egészségügyi előírások szigorú betartásával.

A Renault Hungária Kft., a Renault és a Dacia autómárkák hazai forgalmazója az elsők között ajánlotta fel a segítségét, és összesen 7 gépjárművet bocsátott a Magyar Vöröskereszt rendelkezésére. Az 5 Renault és 2 Dacia között vegyesen voltak személyautók és tehergépjárművek is. Előbbiek elsősorban az élelmiszercsomagok, valamint a koronavírus-minták és a mintavevő szakemberek szállításában nyújtottak nagy segítséget, míg a Renault Master teherautó és a Renault Traffic furgon a nagyobb mennyiségű adományok eljuttatásában játszott kulcsszerepet. A járművek az ország több pontján, Baranya, Fejér, Somogy, Győr-Moson-Sopron, Zala, Pest és Komárom-Esztergom megyében, valamint a fővárosban teljesítettek szolgálatot áprilistól július elejéig.

Munkatársaink a veszélyhelyzet végével visszaadták a járműveket a forgalmazónak, a Magyar Vöröskereszt vezetése pedig személyesen mondott köszönetet Vihari Balázsnak, a Renault Hungária Kft. PR- és vállalati kommunikációs vezetőjének.

Fotó: voroskereszt.hu
Neked ajánljuk
Összefogás Kisvárdán a helyi egészségügyi dolgozókért Kulturális dolgozók végeznek önkéntes munkát a ceglédi kórházban Covid-támogatást igényelhetnek győri egyetemisták Szezonális térkép – A helyi zöldség és gyümölcs egészségesebb Egy egész város fogott össze a tiszakécskei családért
Tovább a forrásra: voroskereszt.hu
Vissza
Hírfolyam