2021. december 9., Natália
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Félmillió forintos adomány Dunaújvárosban

Újabb állomásához érkezett a Dunaújváros kenyere program, hiszen eltelt újabb negyedév az előző adományátadó óta. Akkor a Dunaújvárosi EPI Egyesület a pandémia miatt lemondott az összegyűlt összegről a mentőállomás javára. Az azóta indított gyűjtésből befolyt összeget most már az egyesület kapta meg.

Pintér Tamás polgármester az átadásra szervezett sajtótájékoztatón elmondta, hogy 371 100 forint gyűlt össze a Széchenyi Pékség ez idő alatt eladott burgonyás kenyeréből, amelyet immár hagyományosan az önkormányzat ez alkalommal is felkerekít félmillió forintra, saját forrásból.

Szilágyi Ferenc, a Dunaújvárosi Epilepsziások EPI Egyesületének elnöke megköszönte az adományt, és elmondta, hogy azt gyógyfürdő-látogatásra fordítják majd, illetve egy kis összejövetelt szerveznek az egyesület tagjainak, akiknek már egy éve nem volt alkalmuk a találkozásra.

A város kenyere akció következő kedvezményezettje a Dunaújvárosi Jégtörők Egyesület utánpótlása lesz, amelynek nevében Azari Zsolt volt jelen a sajtótájékoztatón, és köszönte meg a polgármesternek és a pékség kereskedelmi vezetőjének, hogy a fiatal jégkorongosokra esett a választásuk az akció folytatásában. 

Fotó: duol.hu
Neked ajánljuk
Adomány érkezett a szegedi Covid-osztály dolgozóinak Közös kampány az átoltottság növeléséért A Regőczi Alapítványnak segít a Jónak lenni jó! kampány Árvizek és földcsuszamlások a Hawaii-szigeteken A szokásosnál nagyobb aszteroida repül el a Föld mellett
Tovább a forrásra: duol.hu
Vissza
Hírfolyam