2020. augusztus 9., Emőd
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ötvenezer maszkot adományoztak a dorogi önkormányzatnak

Tizenkétmillió forint értékben adott át egészségügyi maszkokat az Ugrinpack-Erdősi Kft. Dorog Város Önkormányzatának. Dr. Tittmann János polgármester köszönetét kifejezve vette át a nagy értékű adományt, amelyre nagy szükség lesz a koronavírus elleni küzdelemben.

Magyarország egyik legszínesebb kínálatú professzionális csomagolástechnikai gyártója, a dorogi Ugrinpack-Erdősi Kft. élelmiszerekhez és ipari cikkekhez gyárt csomagolóanyagokat. A cég elődje 1923-ban kezdte meg tevékenységét, egy családi tulajdonban lévő nyomdaként. Az Erdősi Kft. 1996-ban alakult, majd 2001-től tulajdonosiszerkezet-váltás miatt mint Ugrinpack-Erdősi Kereskedelmi és Szolgáltató Kf. folytatja tevékenységét.

Fotó: dorogimedence.hu
Neked ajánljuk
Huszonöt debreceni család kapott segítséget Logisztikai támogatást nyújtott a Magyar Vöröskeresztnek a Renault Az európai országok besorolása Magyarországon a koronavírus-járvány súlyossága szempontjából Egyre gyakrabban lehetnek szélsőséges szárazságok Közép-Európában Már az idén elkezdhetik gyártani a világ legolcsóbb villanyautóját
Tovább a forrásra: dorogimedence.hu
Vissza
Hírfolyam