2021. június 14., Vazul
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ötvenezer maszkot adományoztak a dorogi önkormányzatnak

Tizenkétmillió forint értékben adott át egészségügyi maszkokat az Ugrinpack-Erdősi Kft. Dorog Város Önkormányzatának. Dr. Tittmann János polgármester köszönetét kifejezve vette át a nagy értékű adományt, amelyre nagy szükség lesz a koronavírus elleni küzdelemben.

Magyarország egyik legszínesebb kínálatú professzionális csomagolástechnikai gyártója, a dorogi Ugrinpack-Erdősi Kft. élelmiszerekhez és ipari cikkekhez gyárt csomagolóanyagokat. A cég elődje 1923-ban kezdte meg tevékenységét, egy családi tulajdonban lévő nyomdaként. Az Erdősi Kft. 1996-ban alakult, majd 2001-től tulajdonosiszerkezet-váltás miatt mint Ugrinpack-Erdősi Kereskedelmi és Szolgáltató Kf. folytatja tevékenységét.

Fotó: dorogimedence.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Sörhulladék és trágya keveréke lehet a tökéletes növényvédő szer? A folyók és óceánok megtisztításával igyekszik csökkenteni hulladéklábnyomát a Coca-Cola
Tovább a forrásra: dorogimedence.hu
Vissza
Hírfolyam