2021. január 23., Rajmund, Zelma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így segített a diákoknak a Schneider Electric

Számítógépekkel támogatott oktatási intézményeket a Schneider Electric a digitális tanításra történő átállás idején. A cég nevével azonos alapítvány világméretű programba kezdett a járvány hatásainak enyhítésére jó 60 országban, és már egymilliónál több ember életét segíti. 

Magyar oktatási intézményeknek is segített a digitális tanításra való átállásban a Schneider Electric. A vállalat kilenc számítógépet adományozott a zalaegerszegi Eötvös József Általános Iskolának, a Hallássérültek Óvodájának, Általános és Szakiskolájának, az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménynek és Kollégiumnak.

A Schneider Electric emellett saját munkatársait is támogatta abban, hogy gyermekeik részt tudjanak venni a digitális oktatásban: a cég 15 számítógépet osztott ki azoknak, akik kérték.

A Schneider Electric Alapítvány hatvannál több országban jó hetven kezdeményezéssel egymilliónál több ember életét könnyítette meg. A kezdeményezés folytatódik, főként az oktatásra, képzési programokra helyezi a hangsúlyt.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Elrendelte Biden az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatérését Mitől lehet kisebb az online kereskedelem klímalábnyoma?
Tovább a forrásra: infovilag.hu
Vissza
Hírfolyam