2021. augusztus 4., Dominika, Domonkos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A szépségipar is támogatja az egészségügyet

Nagyon sokan és sokféleképpen vették ki a részüket a koronavírus elleni küzdelemből, a frontot azonban az egészségügyi dolgozók tartották. A szépségpiac szereplői közül is többen beszálltak a maguk lehetőségeihez mérten a vírus visszaszorításáért folytatott harcba, majd a kórházak és az ott dolgozók támogatásába.

A L’Oréal, a Coty, a Clarins és a L’Occitane után most az Oriflame tett egy egészen nagyvonalú felajánlást. A svéd márka ugyanis közel 10 millió forint értékben ötezer szappannal, testápolóval, arckrémmel és tusolókrémmel köszönte meg a kórházi dolgozók önzetlen és kitartó munkáját.

Az arckrémet, szappant, balzsamot, testápolót és tusolókrémet tartalmazó csomagokat azok a budapesti intézmények kapták, amelyeket a járvány a legintenzívebben érintett: a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézete, az Észak-Közép-budai Centrum Új Szent János Kórház és Szakrendelője, valamint az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet.

Csupa olyan, organikus forrásból származó higiéniás terméket válogattak a szettekbe, amelyeket a márka kifejezetten a túlságosan igénybe vett bőr ápolására, táplálására fejlesztett ki.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Ezekre van a legnagyobb szükségük a nélkülöző családoknak Súlyos az esőzések és áradások hatása az áruszállításra A BKK augusztusi akciója: hétfőnként diákbérlettel kedvezményes jegy váltható az állatkertbe Úgy tűnik, az új energiacímkéket még szoknunk kell
Tovább a forrásra: marieclaire.hu
Vissza
Hírfolyam