2020. augusztus 15., Mária
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Karanténnak ajánlja fel szállodáját a vállalkozó

A külföldről hazaérkező siófoki vendéglátósokon szeretne segíteni Tóth Gergely, a CE Napfény Hotel üzemeltetője. Pár napon belül 40-45 szobát készít fel műszakilag arra, hogy a szálloda betölthesse a karanténfunkciót.

– Ismerve a siófoki vendéglátásban dolgozó emberek körülményeit, feltételeztem, hogy sok hazatérőnek fog problémát okozni, hogy családjától elkülönítve töltse ezt a 14 napos időszakot – mondta Tóth Gergely a PartFm-nek, aki hozzátette, hogy 5-10 fő közötti létszámmal kalkulálva körülbelül 40-45 szobát tudna felkészíteni karanténnak.

Elmondása szerint más siófoki vállalkozók is csatlakoztak a felhíváshoz. Felajánlásokat kapott éttermeket üzemeltető kollégáitól, akik szívesen vállalnák a karanténban lévők étkeztetését.

Közösségi oldalán a vállalkozó azt kéri az érintettektől, hogy a felmerülő igényeket közvetlenül neki juttassák el privát üzenetben, vagy e-mail formájában a gergely.toth@cehotels.hu címre, megjelölve az országot, ahonnan érkeznek, és minden lényeges információt egészségügyi állapotukkal kapcsolatban.

Fotó: likebalaton.hu/Krausz Andrea
Neked ajánljuk
Huszonöt debreceni család kapott segítséget Ózongenerátor a kaposvári mentőállomás számára Az európai országok besorolása Magyarországon a koronavírus-járvány súlyossága szempontjából Megérkezett hazánkba a poloskák ősellensége Csaknem félszáz delfin sodródott partra Massachusettsben, önkéntesek mentették meg őket (videóval)
Tovább a forrásra: likebalaton.hu
Vissza
Hírfolyam