2021. június 14., Vazul
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Különleges felajánlás a Semmelweis-nap alkalmából

A koronavírus-járvány hatásaihoz igazodva a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet idén online eseményként is közvetítette a Semmelweis-napot, a megvalósítás egy része pedig adományként jelent meg egy digitalizációs vállalat részéről.

Az idei Semmelweis-nap nem csupán azért volt különleges, mert a szokásos díjak és kitüntetések mellett azokat az egészségügyi dolgozókat is jutalmazták, akik a Covid–19 miatti rendkívüli helyzetben is helytálltak, hanem szintén a koronavírus-járvány miatt online rendezték meg az ünnepséget, csupán a díjazottak és díjakat átadók voltak személyesen is jelen a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet 2020-as Semmelweis-napi rendezvényén.

Az élő online közvetítés részben társadalmi szerepvállalás keretén belül jött létre, hiszen egy magyar információtechnológiai vállalat, a Datatronic díjmentesen biztosította a közvetítést lehetővé tevő szervermegoldást a StreamPro csapatának, amely több kamerával, helyszíni kihangosítással és stabil technikai háttérrel kivitelezte a felvételeket. „A megrendelés legalább 500 végpontra történő, jó minőségű videó közvetítésére alkalmas rendszerre érkezett. Erre a célra egy különálló speciális rendszert építettünk” – mondta el Juhász Márton, a Datatronic fejlesztési igazgatója.

Fotó: gyartastrend.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Sörhulladék és trágya keveréke lehet a tökéletes növényvédő szer? A folyók és óceánok megtisztításával igyekszik csökkenteni hulladéklábnyomát a Coca-Cola
Tovább a forrásra: gyartastrend.hu
Vissza
Hírfolyam