2020. augusztus 15., Mária
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tizenötmillió forintos adomány a győri kórháznak

A Credobus autóbuszokat gyártó mosonmagyaróvári és győri Kravtex-Kühne-csoport 15 millió forintot utalt át a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház alapítványának, hogy így fejezze ki tiszteletét az orvosok, betegápolók és a győri kórház más dolgozói iránt.

Az intézmény 194 dolgozóját részesítette ebből a forrásból jutalomban, Szép Kártya cafeteria formájában. A kapott összeg fedezetet nyújtott az adóteherre és a adminisztrációs költségekre is.

A Győri Kórházért Alapítványnak juttatott adomány teljes egészében a járvány elhárításában részt vevő egészségügyi dolgozókhoz került, akik 2020. július 10-ig egyenként minimum bruttó 30 000 Ft extra összeget kaptak SZÉP-kártyájukra.

A cégcsoport a járványhelyzet során folyamatosan figyelemmel kísérte a győri kórház helyzetét, és kereste azt a támogatási formát, amellyel érezhető mértékben és személyesen támogathatja azokat, akiknek köszönhetően sikerült leküzdeni a járvány első hullámát.

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Győr Fotó: MTI/Krizsán Csaba
Neked ajánljuk
75 millió forintos támogatást kapott a kórház A hortobágyi lótenyésztőkön is segít a járvány miatt létrehozott gazdaságvédelmi alap Több mint hétmilliárd forintra pályázhatnak a zöld cégek Megérkezett hazánkba a poloskák ősellensége Csaknem félszáz delfin sodródott partra Massachusettsben, önkéntesek mentették meg őket (videóval)
Tovább a forrásra: gyorplusz.hu
Vissza
Hírfolyam