2021. június 15., Jolán, Vid
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ételosztás: a koronavírus-járvány következtében nehéz helyzetbe került családok is segítséget kapnak

A Debreceni Karitatív Testület a Magyar Református Szeretetszolgálat közreműködésével tartós élelmiszert, valamint meleg étel osztott a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség „Reménysugár” Hajléktalanok Nappali Melegedőjében július végén. 

„Olyan városban élünk, ahol erősen jelen van a segítség és a gondoskodás. Csak egyet kérünk: ha szükség van segítségre, jelezzék a Debreceni Karitatív Testületnek, mert ha nem tudunk róla, nem tudunk segíteni. S higgyék el, azon vagyunk mindennap, hogy segítsünk önöknek, most a református szeretetszolgálattal közösen. Vigyázzunk egymásra, hordjuk az arcmaszkot, tartsuk a biztonságos távolságot!” – mondta Széles Diána, a Debreceni Karitatív Testület társelnöke az eseményen.

A tartós élelmiszerekből összeállított csomagok immunerősítő készítményeket is tartalmaznak. Az adományokat 100 nehéz helyzetben lévő debreceni lakosnak – akik között nagycsaládosok, nyugdíjasok, valamint a koronavírus-veszélyhelyzet miatt nehéz helyzetbe került felnőttek egyaránt voltak – adták át. A meleg ételt a Nagykonyha Kft. ajánlotta fel. A kiosztott adomány összértéke 760 000 forint.

Fotó: civishir.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Románia tovább küzd az illegális szemétimport ellen Uniós oltalmat kapott két balatoni hal
Tovább a forrásra: civishir.hu
Vissza
Hírfolyam