2021. július 29., Flóra, Márta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

800 liter kézfertőtlenítőt ajánlott fel a Teva

Az elmúlt hetekben a Teva elkötelezetten segítette a koronavírus-járvány elleni védekezést. Debrecen egyik legnagyobb munkáltatójaként 800 liter kézfertőtlenítőt ajánlott fel a városban működő intézményeknek és szervezeteknek.

Az elmúlt időszakban Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata és az EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ közbenjárásával a Városi Szociális Szolgálatnak 250 liter, a Gyermekvédelmi Intézménynek 50 liter, a Család- és Gyermekjóléti Központnak 50 liter, az Egyesített Bölcsődei Intézménynek 50 liter, illetve a városi óvodáknak összesen 200 liter fertőtlenítőszert adományozott.

A Teva ezt a felajánlott mennyiséget is azon a hatóanyaggyártó soron állította elő, amelyet a társaság kifejezetten a koronavírus elleni védekezés miatt állított át kézfertőtlenítő készítésére.

Az elmúlt időszakban is első számú feladatunk volt a folyamatos és biztonságos gyógyszerellátás, ugyanakkor emellett fontosnak tartottuk, hogy részt vállaljunk a helyi közösség megsegítésében. Úgy gondolom, hogy a koronavírus-járvány ellen csak összefogással tudunk sikereket elérni, s bízom benne, hogy a városi intézmények hasznát fogják venni a felajánlott kézfertőtlenítőnek

– emelte ki Bjorn Hultermans, a Debreceni Telephely vezetője.

A Teva a felajánlás első ütemében Debrecen városa közreműködésével a Debreceni Katasztrófavédelmi Kirendeltségnek juttatott el 200 liter kézfertőtlenítőt.

Fotó: teva.hu
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Jótékonysági futás a bajai kórházért A kanadai hőhullámok ismét bebizonyították, hogy egyre gyorsuló felmelegedéssel kell számolnunk Kirívó a szárazság: szörnyű homokvihar falta fel az ősi kínai várost a Góbi sivatag szélén
Tovább a forrásra: teva.hu
Vissza
Hírfolyam