2021. június 15., Jolán, Vid
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Iskolásoknak segít a Tesco

A Tesco vásárlói augusztus 3. és szeptember 6. között adománykuponok megvásárlásával támogathatják az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! adománygyűjtő kampányát. A kasszáknál kapható 250 forintos kuponok eladásából befolyt összegből hátrányos helyzetű gyermekeknek biztosítanak iskolaszereket.

A koronavírus-járvány okozta megváltozott körülmények miatt sok, amúgy is hátrányos helyzetű család került még nehezebb anyagi helyzetbe. Nekik rendkívül nagy kihívást jelent a szeptemberi iskolakezdéshez szükséges felszerelés előteremtése, különösen több gyermek esetén.

Az Ökumenikus Segélyszervezet a koronavírus miatt idén az előző évekhez képest dupla annyi, azaz 2000 nehéz sorsú gyermeket szeretne támogatni Iskolakezdés együtt! elnevezésű felhívásával. A segélyakcióhoz kapcsolódó pénzadománygyűjtés célja az iskolaszerek beszerzéséhez szükséges forrás előteremtése.

A kuponok augusztus 3. és szeptember 6. között vásárolhatók meg az áruházlánc kasszáinál. A 250 forintos felajánlásokból befolyt összegből az Ökumenikus Segélyszervezet az országos intézményhálózatával kapcsolatban álló, előre kiválasztott hátrányos helyzetű gyermekek iskoláztatását szeretné támogatni.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Több száz kiló húst ajánlottak fel rászorulóknak a böllérek Gyerekeknek gyűjtenek az ökumenikusok 11,5 milliárd forinttal segítették az adakozók 2020-ban az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját Románia tovább küzd az illegális szemétimport ellen Uniós oltalmat kapott két balatoni hal
Tovább a forrásra: mmonline.hu
Vissza
Hírfolyam