2020. szeptember 20., Friderika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Életmentő orvosi műszereket kapott a Szent Imre-kórház

Üzembe helyezték azokat a vadonatúj orvosi műszereket és eszközöket a budapesti Szent Imre-kórház szülészeti osztályán, amelyeket az egészségügyi intézmény a BDPST Group ingatlanfejlesztő társaság közel tízmillió forintos adományozásából szerzett be.

Az adományból megvásárolt lélegeztetőgép egy esetleges koronavírus-fertőzés esetén nyújthat nélkülözhetetlen segítséget az osztály dolgozóinak, míg a többi berendezés – többek közt infúziós pumpák, betegőrző monitor és speciális kiságy – az újszülöttek biztonságos ellátását segíti, tudatta közleményében az intézmény.

A budapesti Szent Imre-kórház szülészeti osztálya az ország egyik jelentős múltú és nagy megbecsülésnek örvendő szülészete, ahol évente több mint 3000 újszülött látja meg a napvilágot. A mostani adományozás javítja az osztály eszközellátottságát, és hozzájárul a szolgáltatási színvonal további emeléséhez.

Fotó: webbeteg.hu
Neked ajánljuk
Kézfertőtlenítő gépek adományból Suliindító buli helyett adományosztás Gyulán Tizennyolcmilliós segítséget adtak a tanévkezdéshez a reformátusok Pusztító viharok, súlyos áradások: gátat kell szabni a károsanyag-kibocsátásnak Gigantikus tetőkert épül Párizsban
Tovább a forrásra: weborvos.hu
Vissza
Hírfolyam