2021. június 24., Iván
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jótékonysági ruhavásárt szervezett a Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinika

A Semmelweis Egyetem Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinikájának tantermében július 31. és augusztus 19. között megrendezett jótékonysági ruhavásárral a Covid–19-járvány alatt dolgozó egyetemi munkatársak támogatására gyűjtöttek.

A járvány alatt is dolgozó kollégák támogatására gyűjtöttek. Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

A július végén kezdődő húsznapos jótékonysági vásáron az egyetemi dolgozók által felajánlott jó állapotban lévő, jó minőségű, tiszta, megunt ruhákat, táskákat, cipőket, könyveket, játékokat, sporteszközöket és egyéb kiegészítő kellékeket lehetett megvásárolni. A garázsvásáron az Elegant Design Zrt., a Nanushka, az Emporium és az Asti baba jóvoltából új, márkás ruhadarabokból is lehetett válogatni.

Dr. Krasznai Magdolna, a klinika adjunktusa, a vásár egyik szervezője elmondta, hogy számos klinikáról és több magánszemélytől is nagy mennyiségű felajánlás érkezett, amiért köszönetét fejezte ki. A magánszemélyek közül kiemelte a Huszár családot, amely a legnagyobb mennyiségben szállított adományokat a vásárra. Az augusztus 19-én lezárult garázsvásár után megmaradó adományokat a Bethlen Alapítvány szállítja el a felvidéki rászorulóknak.

Neked ajánljuk
Helyi alapítvány segít a kiskőrösi mentősöknek Egészségügyi felszerelés a református szeretetszolgálatnak Sikeres a yogyakartai terepkísérlet A Vöröskereszt munkatársait látja vendégül a Gyulai Várfürdő Csaknem ötven fokra melegedett a talaj Szibériában
Tovább a forrásra: semmelweis.hu
Vissza
Hírfolyam