2020. december 1., Elza
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jótékonysági ruhavásárt szervezett a Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinika

A Semmelweis Egyetem Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinikájának tantermében július 31. és augusztus 19. között megrendezett jótékonysági ruhavásárral a Covid–19-járvány alatt dolgozó egyetemi munkatársak támogatására gyűjtöttek.

A járvány alatt is dolgozó kollégák támogatására gyűjtöttek. Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

A július végén kezdődő húsznapos jótékonysági vásáron az egyetemi dolgozók által felajánlott jó állapotban lévő, jó minőségű, tiszta, megunt ruhákat, táskákat, cipőket, könyveket, játékokat, sporteszközöket és egyéb kiegészítő kellékeket lehetett megvásárolni. A garázsvásáron az Elegant Design Zrt., a Nanushka, az Emporium és az Asti baba jóvoltából új, márkás ruhadarabokból is lehetett válogatni.

Dr. Krasznai Magdolna, a klinika adjunktusa, a vásár egyik szervezője elmondta, hogy számos klinikáról és több magánszemélytől is nagy mennyiségű felajánlás érkezett, amiért köszönetét fejezte ki. A magánszemélyek közül kiemelte a Huszár családot, amely a legnagyobb mennyiségben szállított adományokat a vásárra. Az augusztus 19-én lezárult garázsvásár után megmaradó adományokat a Bethlen Alapítvány szállítja el a felvidéki rászorulóknak.

Neked ajánljuk
Önkéntesekkel segít a Vöröskereszt a szűrőpontokon Étellel segítik a rászorulókat Segítenek a műegyetemi hallgatók Megtört a jég – A megújult tananyagokban kiemelt szerepet kapnak a digitális megoldások Indul a pályázat az egyszer használatos műanyagok helyettesítésére
Tovább a forrásra: semmelweis.hu
Vissza
Hírfolyam