2020. november 26., Virág
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az Alcoa 20 ezer dollárral segíti a védekezést

Az egyik székesfehérvári vállalat, az Alcoa pénzadományával újra elindult a város adományszámlája. Az ide érkező adományokat teljes egészében a koronavírus elleni védekezésre fordítják. 

Az Alcoa Alapítvány újabb 20 ezer dollárral, így összességében már 45 ezer dollárral támogatta Székesfehérvárt a járvány elleni védekezésben. A cég példamutató közösségi felelősségvállalásával pedig újraindult a város adományszámlája. 

Az adományokat  a város teljes egészében a járvány elleni védekezésre fordítja. Az adományozással kapcsolatos további információk ide kattintva érhetők el.  

Legutóbb március 16-án nyitották meg a számlát, amelyre rengeteg utalás érkezett magánszemélyektől és fehérvári vállalatoktól egyaránt.

Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere Facebook-oldalán is bejelentette az adományozást Fotó: Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
Neked ajánljuk
Autósok gyűjtöttek a salgótarjáni kórház gyermekosztályának Több mint nyolcvanezer üveg Béres-cseppet kaptak a pedagógusok Fenntartható és szolidáris gazdaság megteremtését sürgette Ferenc pápa A Porsche okkal bízhat a Taycan sikerében Ukrajnában is nagy sikerük van a napelemeknek
Tovább a forrásra: fmc.hu
Vissza
Hírfolyam