2021. január 22., Artúr, Vince
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Együnk Egymásért kampány a nélkülözők segítésére

Az Együnk Egymásért nélkülözőket segítő kampányt immáron 9. alkalommal indítja útjára a Magyar Élelmiszerbank Egyesület. A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelemre és a nélkülözők segítségére ebben a különösen nehéz, járvánnyal terhelt időszakban.

Az Együnk Egymásért kampányban éttermek, cukrászdák, vállalatok és magánemberek vehetnek részt, hogy minél több élelmiszer mentése és kiosztása valósulhasson meg. A részt vevő étterem vagy cukrászda által kijelölt egy-egy fogás, menü, desszert bevétele a rászorulók élelmezését segítheti. Magánemberek és vállalatok pedig virtuális menük vásárlásán keresztül járulhatnak hozzá a nélkülözők élelmezéséhez.

A jótékonysági kezdeményezés szeptemberben kezdődött, és év végéig lehet csatlakozni! A tavalyi Együnk Egymásért akció 4 hónapja alatt gyűjtött adományoknak köszönhetően 141 000 családon tudott az egyesület segíteni.

A kezdeményezéshez ide kattintva lehet csatlakozni.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Nyereményjátékkal biztat újrahasznosításra a Coca-Cola Megkezdődött a francia kormány elleni klímaper
Tovább a forrásra: agrotrend.hu
Vissza
Hírfolyam