2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így kérhetnek segítséget a körmendi idősek

Két telefonszámot is felhívhatnak azok a körmendi idősek vagy karanténba kényszerülő lakosok, akik segítséget szeretnének kérni a mindennapi ügyeik elintézésében, a bevásárlásban.  

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Bebes István, Körmend polgármestere osztotta meg a hírt közösségi oldalán: ismét felállítják a tavasszal már kipróbált és bevált telefonközpontot. A Szociális Szolgáltató és Információs Központ munkatársai két telefonszámon várják azoknak a körmendi lakosoknak a hívását, akik karanténba kerültek, vagy időskorúak, és nem tudják megoldani a napi szintű ellátásukat.

„Amennyiben igénylik, kollégáink elintézik helyettük a bevásárlást, a gyógyszereik kiváltását, a meleg ételük házhoz szállítását vagy egyéb ügyeiket. A szolgáltatást igénybe vevők mindennap reggel 6:00 és este 18:00 óra között adhatják le az igényeiket a 06-30/955-4893-as, vagy a 06-30/955-4828-as telefonszámok egyikén. Kérem önöket, hogy vigyázzanak magukra és embertársaikra!
Forduljanak hozzánk bizalommal, segítünk!” – olvasható a bejegyzésben.

Neked ajánljuk
Helyi alapítvány segít a kiskőrösi mentősöknek Egészségügyi felszerelés a református szeretetszolgálatnak Sikeres a yogyakartai terepkísérlet Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások
Tovább a forrásra: vaol.hu
Vissza
Hírfolyam