2021. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ismét elindul az önkéntes program Fehérváron

Szeptember 28-án, hétfőn jelentette be Cser-Palkovics András polgármester, hogy újraindítják a székesfehérvári önkéntes programot.

Annak érdekében, hogy a koronavírus által leginkább veszélyeztetett embereket, tehát az időskorúakat, a krónikus betegséggel vagy fogyatékkal élőket meg tudják védeni a fertőzéstől, a város újraindította ellátó programját: az otthon maradást vállaló veszélyeztetetteknek segítenek a bevásárlásban, a postai és egyéb ügyek elintézésében.

Fotó: feol.hu

Jelentkezni az onkentes@szekesfehervar.hu e-mail-címen lehet név, telefonos és e-mail-elérhetőség és lakcím megadásával. Azt is kérik, hogy a jelentkezők jelöljék meg azt a területet, városrészt, ahol vállalnák a veszélyeztetettek ellátásához köthető feladatokat, mint az alapvető gyógyszerek, élelmiszerek bevásárlása, postai ügyek intézése. Amennyiben más jellegű, tárgyi vagy szolgáltatásbeli felajánlást tennének, azt is szívesen fogadják a fenti e-mail-címen. Az önkéntesekkel felveszik a kapcsolatot, és a tavaszi időszakhoz hasonlóan lepecsételt, aláírt megbízólevéllel végzik majd a feladataikat.

Neked ajánljuk
Covid-árvák kaptak ajándékokat Díjazták az egyetemi önkénteseket Egy sokoldalú illóolaj, amely egy háztartásból sem hiányozhat Fiatalok innovatív ötleteit várja a Red Bull Nem a csomagkiszállító robotok fogják fenntarthatóbbá tenni az internetes kereskedelmet
Tovább a forrásra: feol.hu
Vissza
Hírfolyam