2021. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adomány a Vöröskeresztnek

A Citi Alapítvány több tízmillió millió forinttal segíti a Magyar Vöröskeresztet. A támogatásból tartós élelmiszert, friss élelmiszer-alapanyagokat, személyes higiéniai cikkeket és védőeszközöket juttatnak el azokhoz, akik a járvány miatt nehéz helyzetbe kerültek. 

38,6 millió forintot adományozott a Magyar Vöröskeresztnek a Citi Alapítvány, hogy a humanitárius szervezet segítséget nyújthasson a világméretű járvány által sújtott, nehéz helyzetbe került magyarországi közösségeknek, és tevékenységével elősegíthesse a hosszú távú gazdasági talpra állást – áll a szervezet közleményében.

Az adományozó tisztában van azzal, hogy a járványhelyzet aránytalanul keményen sújt egyes közösségeket, ezért úgy döntött, hogy a Magyar Vöröskereszttel együttműködésben támogatja a koronavírus-járvány miatt munkanélkülivé vált embereket és a Magyar Vöröskereszt által működtetett szociális intézményekben élőket, családokat és hajléktalanokat. Így 10 Családok Átmeneti Otthona, valamint további 119, szintén a Magyar Vöröskereszt által működtetett intézmény és szolgáltatás kap segítséget.

Az adományokkal a vírus miatt nehéz helyzetbe került családokat, intézményeket segítenek Fotó: voroskereszt.hu

A támogatás tartós élelmiszert, friss élelmiszer-alapanyagokat, személyes higiéniai cikkeket, védőeszközöket, valamint a szociális intézmények tisztán tartásához szükséges fertőtlenítőszereket foglal magában.

Neked ajánljuk
Covid-árvák kaptak ajándékokat Díjazták az egyetemi önkénteseket Egy sokoldalú illóolaj, amely egy háztartásból sem hiányozhat Fiatalok innovatív ötleteit várja a Red Bull Nem a csomagkiszállító robotok fogják fenntarthatóbbá tenni az internetes kereskedelmet
Tovább a forrásra: weborvos.hu
Vissza
Hírfolyam