2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Messziről érkezett adomány a túri állatotthonnak

A koronavírus-járvány hatásait az állatmenhelyek is megérzik... A Kóborka Túri Állatvédők Közhasznú Egyesület telephelyére Németországból érkezett a közelmúltban olyan adomány, amely kicsit megkönnyíti a mindennapokat. 

Varga Katalin, az állatotthon vezetőjének tájékoztatása szerint német támogatóiktól egy hatszor két és fél méteres konténert kaptak, amelyből egy sok szempontból hasznos helyiség alakítható ki, főleg a beteg ebek gondozására. A segítség bizony jól jön nekik, hiszen leginkább problémás esetekkel találkoznak. A menhelyen éppen több mint nyolcvan kutyát látnak el, akadnak közöttük daganatos betegséggel küzdő és éppen törésből lábadozó egyedek is.

– Mindegyikükről igyekszünk megfelelően gondoskodni. Eddig nehéznek értékeljük az évet, de hálásak vagyunk a sok segítségért. A lakosság, a segítő szándékú emberek a vírushelyzetben sem hagytak magunkra bennünket. Emellett az önkormányzat is jelentős támogatással segített, ám itt bizony soha nem fogy el a feladat – részletezte.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam