2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Messziről érkezett adomány a túri állatotthonnak

A koronavírus-járvány hatásait az állatmenhelyek is megérzik... A Kóborka Túri Állatvédők Közhasznú Egyesület telephelyére Németországból érkezett a közelmúltban olyan adomány, amely kicsit megkönnyíti a mindennapokat. 

Varga Katalin, az állatotthon vezetőjének tájékoztatása szerint német támogatóiktól egy hatszor két és fél méteres konténert kaptak, amelyből egy sok szempontból hasznos helyiség alakítható ki, főleg a beteg ebek gondozására. A segítség bizony jól jön nekik, hiszen leginkább problémás esetekkel találkoznak. A menhelyen éppen több mint nyolcvan kutyát látnak el, akadnak közöttük daganatos betegséggel küzdő és éppen törésből lábadozó egyedek is.

– Mindegyikükről igyekszünk megfelelően gondoskodni. Eddig nehéznek értékeljük az évet, de hálásak vagyunk a sok segítségért. A lakosság, a segítő szándékú emberek a vírushelyzetben sem hagytak magunkra bennünket. Emellett az önkormányzat is jelentős támogatással segített, ám itt bizony soha nem fogy el a feladat – részletezte.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam