2021. szeptember 27., Adalbert
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

3000 rászoruló megyei családon segít az oroszlányi cég

Az oroszlányi SUEZ Water Technologies & Solutions Hungary Kft. 15 millió forintos pénzadománnyal segít a járványhelyzet idején nehéz helyzetbe került családokon. A világ egyik legjelentősebb ultraszűrő víztisztító membránokat előállító gyára 3000 nélkülöző családot támogat ebből az összegből.

A Magyar Vöröskereszt továbbra is folytatja azokat a tevékenységeit, melyekkel a járvány hatásait szeretnék enyhíteni. Ennek keretében hónapok óta osztanak tartósélelmiszer- és tisztasági csomagokat szerte az országban. A támogatás kivétel nélkül olyan nélkülöző családokhoz kerül, amelyeknek a megélhetése, napi szintű boldogulása a járvány hatására veszélybe került.

Ebben a segélyezési folyamatban nyújt segítséget az oroszlányi SUEZ Water Technologies & Solutions Hungary Kft. 15 millió forintos pénz­adománya is. Az anyagi támogatás mellett önkéntesekkel is segítik a csomagok célba juttatását. A lisztet, száraztésztákat, konzerveket és hüvelyeseket tartalmazó csomagok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a kiszolgáltatott családok felkészülhessenek a téli hónapokra, és az esetleges többletkiadások esetén legalább az élelmiszerre ne kelljen költeniük.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Egységcsomagokkal segített a Katolikus Karitász Minden gyermeknek segít a Regőczi Alapítvány, az újszülöttektől az egyetemistákig Idén is az Országos Mentőszolgálat Alapítvány kapta a legtöbb egyszázalékos felajánlást Nádirigókat tanulmányozhatunk Tiszakécskén Saját napot kapott az évben az ökológiai gazdálkodás
Tovább a forrásra: kemma.hu
Vissza
Hírfolyam