2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kampányt indított az RTL a maszkviselés népszerűsítéséért

Az RTL Magyarország megpróbálja arra ösztönözni az embereket, hogy hordjanak maszkot, ugyanis a tudatos maszkviselés segít a COVID–19-világjárvány terjedését lassítani, ami mindenkinek az érdeke. A Maszkot fel! szlogenű országos médiakampánnyal felelős magatartásra próbálják ösztönözni az embereket.

Fotó: RTL Magyarország

„Jelenleg az egyik leghatékonyabb védekezési mód a vírus ellen a maszk használata. Ezért is döntöttünk úgy felelős vállalatként, hogy elindítunk egy kampányt, ezzel is támogatva a COVID–19 terjedése elleni küzdelmet. A kampány célja, hogy mindenkit arra ösztönözzünk, hordjanak maszkot” – nyilatkozta Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a kampány elindítása alkalmából.

A kampányban az RTL Klub maszkos show-jának (Álarcos énekes) műsorvezetője, Istenes Bence buzdítja a nézőket arra: Maszkot fel! (Szemben a műsorban elhangzó felkiáltással, ahol a leleplezésre váró jelmezes szereplőknek azt kiabálják, hogy maszkot le.)

Neked ajánljuk
Helyi alapítvány segít a kiskőrösi mentősöknek Egészségügyi felszerelés a református szeretetszolgálatnak Sikeres a yogyakartai terepkísérlet 1 milliárd dolláros összefogás indíthatja be a megújuló befektetéseket a világ elmaradott térségeiben A biogazdálkodás 2050-re egész Európa élelmiszerigényét fedezheti
Tovább a forrásra: media1.hu
Vissza
Hírfolyam