2021. szeptember 29., Mihály
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hőmérőket kapott a Dunaújvárosi Óvoda

Egy dunaújvárosi vállalkozó felajánlásából négy érintésmentes hőmérőt kapott a Dunaújvárosi Óvoda. A hőmérőket a legnagyobb létszámú tagóvodáknál vetik be.

Simon Csaba, az Elektromos Fűtés Kft. ügyvezetője négy darab érintésmentes hőmérőt ajándékozott a Dunaújvárosi Óvodának. A maga eszközeivel már a járvány tavaszi kezdete óta részt vett a megelőzésben, a Maszkvarró Manufaktúra, vagyis a MaMa közösségi kezdeményezésének elindítója és motorja volt. Most úgy érezte, egy újabb fronton is fontos a segítségadás.

Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője elmondta: nagy segítséget jelent számukra a felajánlás, hiszen ezekkel a modern eszközökkel gyorsabban és pontosabban végezhetik el a kötelező testhőmérést reggelente. Elárulta: a négy legnagyobb gyermeklétszámmal dolgozó tagintézményük kapja majd a négy hőmérőt – azaz az Eszterlánc, a Napsugár, a Római Városrészi és az Aprók Háza Óvoda.

Gyenes Józsefné és Simon Csaba a hőmérők átadásakor Fotó: Végh Zoltán/dunaujvaros.com
Neked ajánljuk
Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Kék Bolygó Podcast: 3 millió rés a pajzson Egységes töltőkkel csökkentené a kényelmetlenséget és a készülékek környezeti lábnyomát az unió Látványos installáció derített fényt a telepes medúzák megejtő és pótolhatatlan világára
Tovább a forrásra: dunaujvaros.com
Vissza
Hírfolyam