2021. október 16., Gál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vízautomatákat adományoztak a halasi járványkórháznak

Két darab vízadagoló automatát és hozzá vízballonokat kapott adományként a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház. A kórház a második hullám alatt is hálás minden adományért, a vízadagolókat a járványkórházban dolgozók használják majd.

Két darab vízadagoló automatát adományozott Juhász Tibor ügyvezető a KB Autoteam Jeep Márkakereskedés nevében az intézménynek. A kórház részéről dr. Ördögh Csaba orvosigazgató, Dittmayer Péter ápolási igazgató és Kocsis Anita, a járványkórház ápolási vezetője köszönte meg az automatákat, amelyeket azonnal üzembe helyeztek az egészségügyi bázison. Az orvosigazgató elmondta, hogy örömmel vette a kezdeményezést, mert a tavaszi felajánlásdömpinghez viszonyítva a mostani időszakban visszafogottabb a helyzet külső segítség terén, pedig nagyon jól jön minden felajánlás.

„Nagy a nyomás az egészségügyben és a kórházunkban is. Különösen hasznosak a szakellátást végzők munkáját közvetlenül könnyítő adományok, mint a most kapott vízautomaták és Tóth Péter Totyaboltjának köszönhető felöltött vízballonok. A kollégák tényleg megfeszített munkát végeznek, maszkban, szkafanderben, és a folyadékpótlásra folyamatosan szükségük van. Nyilván minden szükséges feltételt megteremtünk a színvonalas betegellátáshoz, de az ilyen figyelmességek morálisan is feltöltik a munkatársakat. Nagyon köszönjük” – jelentette ki az orvosigazgató.

Fotó: Kovács Iván/halasmedia.hu
Neked ajánljuk
A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt Egységcsomagokkal segített a Katolikus Karitász A videójátékok környezeti lábnyomán is faraghat a Microsoft Továbbra is problémát jelent a nitrátszennyezés Európában
Tovább a forrásra: halasmedia.hu
Vissza
Hírfolyam