2021. július 29., Flóra, Márta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nemzetközi adományplatformot indított a Continental

A Continental alkalmazottai világszerte összefognak a koronavírus-járvány terjedésének és következményeinek megfékezése érdekében, és számos kezdeményezésen keresztül nyújtanak segítséget. A veszélyhelyzeti segítségnyújtás támogatása érdekében létrehozták a For One Another, vagyis Egymásért Alapot.

Az Egymásért Alap egy nemzetközi adományozási platform, amely a koronavírus-járvány hatásaira reagálva támogatja a koronavírus-járvány elleni védekezést, a válság társadalmi következményeinek fenntartható enyhítését világszerte számos országban, beleértve Magyarországot is.

A Continental az alap által nyújtott pénzbeli támogatás mellett a munkatársainak is lehetővé teszi, hogy egyénileg és átlátható módon segítsék az általuk kiválasztott nonprofit szervezeteket – köztük például az UNICEF Magyarországot, amely a számára az első adományozási hullámban összegyűjtött összeget a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő gyermekek megsegítésére fordította.

Az UNICEF Magyarország gyermekek ellátását végző intézményekkel (bentlakásos gyerekotthonokkal, anyaotthonokkal, gyerekkórházakkal, kórházi gyermekotthonokkal, iskolákkal, nehéz helyzetben lévő gyerekekkel foglalkozó civil szervezetekkel) vette fel a kapcsolatot, és igényeiknek megfelelően védőfelszereléseket, tartós élelmiszert, számítástechnikai cikkeket, játékokat, higiéniás termékeket juttatott el számukra a koronavírus-járvány alatt.

A technológiai vállalat legalább ez év végéig működteti az adományozási platformot, hogy az alkalmazottai, de a vállalaton kívüli személyek is folytathassák az adományozást a kiválasztott nonprofit szervezeteknek, tizenegy országban.

Fotó: Continental/mfor.hu
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Jótékonysági futás a bajai kórházért A kanadai hőhullámok ismét bebizonyították, hogy egyre gyorsuló felmelegedéssel kell számolnunk Kirívó a szárazság: szörnyű homokvihar falta fel az ősi kínai várost a Góbi sivatag szélén
Tovább a forrásra: mfor.hu
Vissza
Hírfolyam