2021. június 24., Iván
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Védőeszközöket kaptak a szolnoki óvodák

A Szolnoki Szakképzési Centrum nagylelkű adományt biztosított a Szolnok Városi Óvodák nevelőközössége számára az elmúlt napokban. A különleges védőeszközök 200 mikronos plexi anyagból készültek nyolc, 3D-s nyomtató segítségével. Egy gép nyolc óra alatt hat pajzsot tud elkészíteni.

A járvány elleni védekezésben használható 180 védőmaszkpajzs éppen akkor érkezett, amikor a nevelőtestület először szembesült azzal, hogy egy feladatellátási helyükön a koronavírus-járvány szinte valamennyi felnőtt kollégát elért. Így ez a segítség nem csak anyagiakban mérhető.

A Szolnok Városi Óvodák és a Szolnoki Szakképzési Centrum közötti szakmai partneri együttműködés több mint tíz évre tekinthet vissza, és az együttműködés keretében az iskola már eddig is sok segítséget nyújtott az óvodáknak

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Tovább szigorodik az egyszer használatos műanyag termékekre vonatkozó szabályozás Velencei-tó: Oxigénhiánytól pusztulnak a halak, de mi lehet a gyors megoldás?
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam