2021. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Járványhelyzetben online kampányol vérért a Magyar Vöröskereszt

A Magyar Vöröskereszt idén ősszel induló kampánya a fiatalokat szeretné elérni, az üzenetek főként a 18-30 év közötti korosztályhoz szólnak, különösen azokhoz, akik még soha nem éltek ezzel a fontos önkéntes lehetőséggel.

Az elmúlt években a Magyar Vöröskereszt az egyetemeken és főiskolákon szólította meg a potenciális véradókat. A koronavírus-járvány miatt azonban idén az Országos Felsőoktatási Véradóversenyek és a Hallgatói Véradások helyett az online térben szeretnék felhívni a fiatalság figyelmét arra, hogy a véradásokra nagyobb szükség van, mint valaha.

2020. október 20. és 2021. május 31. között főként a közösségimédia-csatornáikon, Facebook- és Instagram-bejegyzések, Instagram-filterek és további tartalmak segítségével kívánják minél több emberrel megismertetni a véradást, amelyről minden fontos információ megtalálható a messzirejuthat.hu oldalon.

A cél az, hogy a felületen található véradásihelyszín-kereső segítségével minél több fiatal keresse meg a hozzá legközelebb eső véradást, és önként menjen el vért adni.
A véradásokhoz időszakosan különböző kihívások és nyereményjátékok is kapcsolódnak majd.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Egyetlen országnak sikerülhet teljesíteni az emberiség klímavédelmi céljait Hazánkban is egyre népszerűbbek a RePoharak
Tovább a forrásra: voroskereszt.hu
Vissza
Hírfolyam