2022. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Négyezer maszkot adotmányozott a Videoton Kaposvárnak

A Videoton két Somogy megyei tagvállalata összesen 5000 védőmaszkot adományozott Kaposvárnak és Marcalinak. A felajánlott maszkokból 4000 darab jutott a somogyi megyeszékhelynek, melyeket október elején adtak át a városnak.

Fotó: Horváth Fanni

A Videoton nem először vette ki a részét a koronavírus elleni védekezés támogatásából, most pedig egy újabb mérföldkőhöz érkeztek.

– Eddig húszezer darab maszkot osztottunk szét a különböző nagyvárosokban, Kaposvárnak négyezer darabot ajánlottunk fel, míg Marcaliba ezer darab jutott – mondta Fábián Balázs, a vállalat ügyvezető igazgatója. Hozzátette, hogy a koronavírus-járvány első hulláma alatt is támogatták a várost, különböző eszközök beszerzésében segítették a Kaposi Mór Oktató Kórházat. Hangsúlyozta, hogy Kaposvár és Marcali továbbra is számíthat a támogatásukra.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere elmondta, hogy az első hullámhoz hasonlóan a második hullám alatt is az emberek védelme a legfontosabb, csak összefogással lehet sikeres a védekezés. – Ahhoz, hogy a járvány alatt a Videoton és a kaposvári gazdaság tovább tudjon működni, cselekednünk kell, muszáj betartanunk a maszkviselési szabályokat – hangsúlyozta a városvezető.

A cég speciális polipropilén műanyag maszkokat adományozott a városnak, melyek többször használhatók, a belsejükben található extra zsebbe pedig védelemként további szűrőréteget lehet beilleszteni.

Neked ajánljuk
Használt mobilokkal segíthetünk Használt mobilokkal segíthetünk A tengeri vírusok is a segítségünkre lehetnek Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: kaposvarmost.hu
Vissza
Hírfolyam