2020. november 30., Andor, András
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jótékonyságból a Balaton körül – gördeszkával

Négy napig gurult a Balaton körül egy magyar zenei producer, Horváth Renátó, aki akciójával a koronavírus zeneiparra gyakorolt hatására kívánta felhívni a figyelmet, valamint adományokat gyűjtött a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára, akik később azt szétosztják az arra rászoruló zenészek közt.

„Szeretném egy jótékony célra is felhasználni ezt. A Fábián Juli Alapítványnak gyűjtök ezzel pénzt az adjukössze.hu-n, a Fábián Juli Emlékalapítvány oldalán lehet adakozni, aki szeretne. A zenész kollégáim megsegítésére. Igazából én is a zenei iparban dolgozom 15 plusz éve, és látom, hogy kicsit nehéz helyzetbe kerültek a kollégák, úgyhogy kigondoltam ezt az őrületet, amit nyilván magam miatt kezdtem el csinálni, mert nagyon szeretek deszkázni, de gondoltam, valami másra is felhasználom, ha lehet” – nyilatkozta Horváth Renátó az akció előtt.

Renátó ügye mellett sok ismertebb zenész is kiállt, akik saját lehetőségeikhez mérten – tárgyakkal, belépőjegyekkel – támogatták a túrát. 

Horváth Renátó a túra kezdő- és végpontja, a siófoki víztorony előtt Fotó: promotions.hu
Neked ajánljuk
Autósok gyűjtöttek a salgótarjáni kórház gyermekosztályának Több mint nyolcvanezer üveg Béres-cseppet kaptak a pedagógusok Fenntartható és szolidáris gazdaság megteremtését sürgette Ferenc pápa ITM: megújulhat a hazai hulladékgazdálkodási ágazat Újabb jelentős acélgyár vált napenergiára
Tovább a forrásra: promotions.hu
Vissza
Hírfolyam