2020. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Meleg étellel kedveskednek a soproni mentősöknek

Sok helyi vállalkozó és magánszemély csatlakozott a Szeretet Háza Alapítvány kezdeményezéséhez azért, hogy egy kicsit kedveskedjenek a járványügyi helyzet frontvonalában tevékenykedő soproni mentősöknek.

Dombi János, a Szeretet Háza Alapítvány vezetője elmondta, hogy ebben a járványügyi helyzetben a társadalmi szerepvállalás kiemelten fontos, hiszen a jelenlegi időszak hatalmas problémák elé állít mindenkit. Gondolni kell azokra, akik a frontvonalban, a mindennapokban dolgoznak azért, hogy minél hamarabb és erőteljesebben visszaszorítsák a járványt, ahogy például a mentőszolgálat soproni bajtársai is teszik. 

30-40 vállalkozó, illetve magánszemély ajánlotta fel a segítségét, aminek köszönhetően mintegy 10-12 napban biztosítva lesz a meleg étel a mentőszolgálat munkatársainak, amit a Szeret Háza munkatársai juttatnak el mindennap a mentőállomásra, megköszönve a munkájukat.

Dombi János a Deák Étterem, illetve a Kovászüzem finomságait szállította a mentőállomásra Fotó: cyberpress.hu/Leczovics Zsolt
Neked ajánljuk
Autósok gyűjtöttek a salgótarjáni kórház gyermekosztályának A Vöröskereszt is közreműködik a koronavírus-szűrésekben Fenntartható és szolidáris gazdaság megteremtését sürgette Ferenc pápa Önkéntes egyetemisták járvány idején Az Audi is eurómilliárdokat költ az elektromobilitásra
Tovább a forrásra: cyberpress.hu
Vissza
Hírfolyam