2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Autósok gyűjtöttek a salgótarjáni kórház gyermekosztályának

Az önzetlen segítségnyújtás szép példáját mutatták a Hernád Garage Autós Club tagjai, akik a mindenki számára nehéz vírushelyzetben a Szent Lázár Megyei Kórház csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályát támogatták 150 ezer forintos ajándékcsomaggal. 

„Fontosnak tartjuk, hogy a legnagyobb szükségben is összefogjunk, és segítsünk, ahol csak tudunk. Mivel salgótarjáni tagjai és érdekeltsége is van egyesületünknek, ezért esett a választásunk a megyei kórházra” – tájékoztatott Balázs Zoltán, a klub helyi vezetője. 

Az adományok között van újszülöttmérleg, csecsemőknek készült takarók és lepedők is. A csomagot dr. Szabó Attila, a kórház gyermekosztályának vezető főorvosa vette át – az egészségügyi szabályokat szigorúan betartva, az intézmény portáján –, aki örömét fejezte ki, hogy értékes ajándékkal gazdagodott az osztály.

Fotó: L.B./NMH/nool.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány 1 milliárd dolláros összefogás indíthatja be a megújuló befektetéseket a világ elmaradott térségeiben A biogazdálkodás 2050-re egész Európa élelmiszerigényét fedezheti
Tovább a forrásra: nool.hu
Vissza
Hírfolyam