2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Segítséget kérnek a vásárhelyi állatvédők

A vírushelyzet következtében a korábbinál jóval kevesebb felajánlás érkezik a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete számára. Az adó 1% kiutalását követően egy hónapra fellélegezhettek, ám a novemberi működésük már veszélybe került.

Nagyon magasak az állatorvosi költségek, illetve a téli időszakra való felkészülés is sokba került. A télre nagyon komolyan fel kellett készülniük, a többi között fejleszteni kellett az elektromos hálózatot is.

Folyamatosan vannak kisebb-nagyobb adományok, ám a vírushelyzetben ez sokat csökkent. Egy-két állandó adományozó van, akik nélkül már nem tudnák folytatni a munkát

– fogalmazott Balogh Ernő, a szervezet elnöke. A műtéti költségek magasak, hiába az állatorvosok jóindulata, még az ő segítségükkel és támogatásukkal is sokszor tartozásokat halmoz fel a szervezet. 

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért 140 elektromos Mini Coopert rendelt dolgozóinak a Deloitte
Tovább a forrásra: hodpress.hu
Vissza
Hírfolyam