2021. szeptember 29., Mihály
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Rendkívüli felajánlás diákoknak a Bethesda Gyermekkórháztól

A Bethesda Gyermekkórház nem mindennapi felhívást tett közzé iskolakezdéskor a pedagógusok körében: 100 ingyenes egészségügyi védőcsomagot ajánlottak fel a Bethshop webáruház kínálatából, amelyeket szaktudásuk és tapasztalataik mentén állítottak össze.

A 14 termékből álló speciális egészségügyi védőcsomag felajánlásának célja az volt, hogy hatékony védelmet nyújtsanak az iskolai környezetben a koronavírus-járvány miatt megnövekedett fertőzésveszély ellen, valamint ezzel szeretnék elősegíteni a diákok körében a higiéniás kultúra megteremtését.

A felhívásra rövid időn belül számos válasz érkezett az egész országból:

  • 772 csomagigény érkezett,
  • 255 iskola részéről,
  • 108 településről.

A nagy számú jelentkezés miatt a Bethesda Gyermekkórház az első száz csomagon túl további 100 jelentkező számára is összeállított egy-egy kisebb csomagot is.

Fotó: bethesda.hu
Neked ajánljuk
Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Kék Bolygó Podcast: 3 millió rés a pajzson Egységes töltőkkel csökkentené a kényelmetlenséget és a készülékek környezeti lábnyomát az unió Látványos installáció derített fényt a telepes medúzák megejtő és pótolhatatlan világára
Tovább a forrásra: bethesda.hu
Vissza
Hírfolyam