2021. október 24., Salamon
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Minden segítség jól jön a Fővárosi Állat- és Növénykertnek

A koronavírus-járvány miatt átmenetileg újra be kellett zárnia kapuit a nagyközönség előtt a Fővárosi Állat- és Növénykertnek is. A zárt kapuk mögött azonban továbbra is gondoskodni kell az állatokról és a növényekről, amihez minden segítséget köszönettel fogadnak az ott dolgozók. 

Az állatkert támogatására több lehetőség is van. Az egyik az állatok jelképes örökbefogadása, amire az átmeneti zárva tartás idején is van mód, mert az Állatkerti Alapítvány irodája továbbra is várja az örökbe fogadni szándékozókat, mindennap 10 és 16 óra között. Aki inkább az interneten keresztül fogadná örökbe kedvencét, az Állatkerti Alapítvány honlapjának online örökbefogadási felületén teheti meg.

Segíteni lehet egy kisebb összegű támogatás felajánlásával is. Az Állatkerti Alapítvány honlapján külön támogatási oldalt hoztak létre, amelyen néhány kattintással 500, 1000 vagy 2000 forintot lehet felajánlani az állatkert számára. 

Akár a karácsonyi ajándékozást is össze lehet kapcsolni az állatkert támogatásával: az állatkerti ajándékutalvány, illetve az állatkerti bérlet (éves vagy négy évszakos) nagyszerű meglepetés lehet, ráadásul ha valaki most váltja meg ezeket, az az állatkertnek is segítséget jelent. Az állatkert egyik jegypénztára ezért az ideiglenes zárvatartás ideje alatt is működik naponta 9-től 16 óráig.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Négyszázötvenen futottak egy jó ügyért A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt A globális felmelegedés több vesebetegséghez vezethet Kapszulákból származó kávézacc táplálja a pannonhalmi levendulamezőket
Tovább a forrásra: zoobudapest.com
Vissza
Hírfolyam