2022. május 29., Magdolna
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Lisztet kapnak a rászorulók Szabadszálláson

Gáspár Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának elnöke, a Szabadszállási Gazdakör elnöke, valamint a NAK-TAN Agrár Információs, Szolgáltató és Oktatásszervező Nonprofit Közhasznú Kft. ötszáz kilogramm finomlisztet ajánlott fel.

A lisztet a Szabadszállási Alapszolgáltatási Központ munkatársai a nehéz helyzetbe került családokhoz fogják eljuttatni, amit az önkormányzat tartós élelmiszerekkel egészít ki.

Az adományt a mélyszegénységben és a létminimum közelében élők, illetve a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe jutott családok és magánszemélyek kapják meg. A csomagok november végéig kiosztásra kerülnek. Számításaink szerint több száz embernek jut a tartós élelmiszerekből

– mondta Csavajda Márta, a Szabadszállási Alapszolgáltatási Központ vezetője.

Az intézmény nagy hangsúlyt fektet a gondozottjaik és a rászorulók segítésére. A napokban vöröshagymát osztottak ki a családok és magánszemélyek között, a jövő héten pedig száz zsák burgonyát a helyi önkormányzat jóvoltából.

Fotó: Gulyás Sándor/baon.hu
Neked ajánljuk
Palackonként egy euróval segít az Angyalgyár Kft. Koncert a kárpátaljai árvákért Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Spanyolország korlátozza a légkondicionálást a középületekben Veszélyes invazív növény terjed az országban, a házakat is szétrepeszti
Tovább a forrásra: baon.hu
Vissza
Hírfolyam