2022. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így működik a járványhelyzet alatt a MikulásGyár

Ebben az évben is meghirdeti jótékonysági akcióját a MikulásGyár, ám ezúttal nem egy helyszínen, hanem az ország 24 Auchan áruházában gyűjtik a felajánlásokat az önkéntesek. A járványhelyzetre való tekintettel a szervezők főként tartós élelmiszereket, tisztálkodási és fertőtlenítőszereket várnak december 20-ig.

Idén is a Magyar Vöröskereszt önkénteseinek a segítségével gyűjtik az adományokat, akik gondoskodnak arról is, hogy a legjobb helyre kerüljenek a felajánlások. Használt adományokat a járvány miatt biztonsági okokból nem fogadnak.

Örömmel segítettünk a MikulásGyárnak, és igyekeztünk olyan megoldást találni, ami még pluszt is hozhat az eddigi gyakorlathoz képest, ezért a gyűjtést valamennyi áruházunkban megrendezzük, így idén országos lesz a MikulásGyár!

– mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország vezérigazgatója.

Aki nem tudja személyesen elvinni az ajándékát a gyűjtőpontok valamelyikére, postán, ingyen is feladhatja azt, lezárt dobozban, csak annyit kell ráírni a küldeményre, hogy „MikulásGyár”. Az országos gyűjtés során a MikulásGyár – csakúgy, mint az előző években – a Lurdy Házban is várja az adományokat.

Fotó: schutterstock.com
Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Újabb áruházakban vezeti be a használt ruhák árusítását az Auchan Spanyolország korlátozza a légkondicionálást a középületekben Veszélyes invazív növény terjed az országban, a házakat is szétrepeszti
Tovább a forrásra: vaol.hu
Vissza
Hírfolyam