2021. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ingyenes karanténjárat Pécsen

A Pécsi Karanténjárat szolgáltatása azoknak nyújt segítséget a bevásárlásban, a gyógyszerek beszerzésében, tisztálkodási és tisztítószerek házhoz szállításában, akik a koronavírus miatt nem hagyhatják el otthonukat, és nincs külső segítségük. 

A szolgáltatás teljesen ingyenes, csak a megvásárolt termék árát kell megfizetni, amit a Karanténjárat futárának kell odaadni, aki a blokk bemutatásával igazolja a fizetett összeget.

A kapacitásuk azonban véges, hiszen jelenleg egyetlen kisbusszal rendelkeznek, valamint egy futárral, így csak azokon tudnak segíteni, akik:

  • igazolt betegség miatt egyedülállóként vagy egész családjukkal határozatlan ideig karanténban vannak, és nincs segítségük a bevásárlásban, vagy
  • nem betegek, kontaktkutatás eredményeként kerültek 10 napos karanténba, egyedül élnek, és nincs segítségük a bevásárlásban. 

A szolgáltatás megrendelése egy űrlap kitöltésével történik, amely a Pécsimami oldalára kattintva elérhető. Az űrlap kitöltése és elküldése után a Pécsimami munkatársa fogja felvenni az igénylővel a kapcsolatot.

Fotó: pecsert.hu
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Fiatalok innovatív ötleteit várja a Red Bull Nem a csomagkiszállító robotok fogják fenntarthatóbbá tenni az internetes kereskedelmet
Tovább a forrásra: pecsert.hu
Vissza
Hírfolyam