2021. június 13., Anett, Antal
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ingyenes karanténjárat Pécsen

A Pécsi Karanténjárat szolgáltatása azoknak nyújt segítséget a bevásárlásban, a gyógyszerek beszerzésében, tisztálkodási és tisztítószerek házhoz szállításában, akik a koronavírus miatt nem hagyhatják el otthonukat, és nincs külső segítségük. 

A szolgáltatás teljesen ingyenes, csak a megvásárolt termék árát kell megfizetni, amit a Karanténjárat futárának kell odaadni, aki a blokk bemutatásával igazolja a fizetett összeget.

A kapacitásuk azonban véges, hiszen jelenleg egyetlen kisbusszal rendelkeznek, valamint egy futárral, így csak azokon tudnak segíteni, akik:

  • igazolt betegség miatt egyedülállóként vagy egész családjukkal határozatlan ideig karanténban vannak, és nincs segítségük a bevásárlásban, vagy
  • nem betegek, kontaktkutatás eredményeként kerültek 10 napos karanténba, egyedül élnek, és nincs segítségük a bevásárlásban. 

A szolgáltatás megrendelése egy űrlap kitöltésével történik, amely a Pécsimami oldalára kattintva elérhető. Az űrlap kitöltése és elküldése után a Pécsimami munkatársa fogja felvenni az igénylővel a kapcsolatot.

Fotó: pecsert.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához A járvány kevésbé élhetővé tette Európa városait Lélegeztetőgép a mosonmagyaróvári mentőknek
Tovább a forrásra: pecsert.hu
Vissza
Hírfolyam