2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

50 millióval támogatja a Thália Színház a független alkotókat

Ebben a rendkívüli, vészterhes időszakban ismét rengeteg megkeresés érkezett a Színházi Szolidaritási Alaphoz, így az alapítók úgy döntöttek, hogy újraindítják az alap működését, megpróbálva segítséget nyújtani a nehéz helyzetbe került kollégáknak. 

Az első felajánlás a Thália Színháztól érkezett, melynek nagysága 49,5 millió forint, amivel az alap újra el tud indulni. Kérünk mindenkit, akinek lehetősége van támogatni céljainkat, segítse az alap működését.

Az adományozással és a támogatás igénylésével kapcsolatos információk ide kattintva érhetők el. 

A beérkező kérelmeket szakmai kuratórium vizsgálja majd. Az alap a minimálbérrel nagyságrendileg megegyező adómentes támogatásban részesíti a kérelmezőket, melyet kétszer 80 000 forint részletben folyósít, két hónap alatt. 

Az alap célja továbbra is az, hogy a járványhelyzet miatt kialakult nehéz időszakra – a lehetőségeihez képest – segítséget nyújtson.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány 1 milliárd dolláros összefogás indíthatja be a megújuló befektetéseket a világ elmaradott térségeiben A biogazdálkodás 2050-re egész Európa élelmiszerigényét fedezheti
Tovább a forrásra: szinhaz.online
Vissza
Hírfolyam