2021. január 18., Piroska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Félmilliós adományt kapott a gyöngyösi kórház

A gyöngyösi Diesel DR Kft. 500 ezer forinttal támogatta a Bugát Pál Kórházat. A cég tulajdonosai hosszú évek óta nyújtanak segítő kezet helyi alapítványoknak, de a gyöngyösi kórházba sem először juttattak el adományt.

A haszonjármű-pótalkatrészek forgalmazásával foglalkozó cég közel három évtizede működik, Gyöngyös mellett Budapesten, Egerben, Miskolcon és Debrecenben van telephelyük; jelenleg 40 főt foglalkoztatnak. Partnereik közt van a katasztrófavédelem és olyan szállítmányozó cégek is, amelyek az egészségügyi ellátórendszert szolgálják ki.

Dérné Csesznok Erika, az egyik tulajdonos a Kékes Online kérdésére elmondta: férjével úgy döntöttek, ha lehetőségük adódik, segítő kezet nyújtanak. A pálosvörösmarti házaspár támogatta már a gyöngyösi Legyen Mindig Otthonuk Alapítványt, de a kórházat sem először segítették, korábban műszeradományt juttattak el az intézménybe.

Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan! E gondolat mentén, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk tenni a közösségünkért

 – mondja Erika, aki cégük alapítása előtt védőnőként dolgozott. 

A gyöngyösi Bugát Pál Kórház Fotó: MTI/Vajda János
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Rekordmértékben csökkent tavaly az üvegházhatású gázok kibocsátása az Egyesült Államokban Klímaadaptációs szakemberek képzésének elindítását tervezi a Miskolci Egyetem
Tovább a forrásra: kekesonline.hu
Vissza
Hírfolyam