2021. szeptember 27., Adalbert
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Idén is lesz szeretet.éhség. adománygyűjtés

Adventkor ismét elindul az Ökumenikus Segélyszervezet országos pénzadománygyűjtő kampánya, amelyhez a Tesco idén is csatlakozik. A vásárlók 250 forintos kuponok vásárlásával támogathatják a segélyszervezet munkáját, amire idén talán még nagyobb szükség van a járvány miatt, mint valaha. 

Az áruházlánc idén már tizenegyedik alkalommal csatlakozik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez, melynek keretében vásárlói november 16. és december 24. között a rendes és az önkiszolgáló kasszáknál 250 forintos adománykuponok vásárlásával járulhatnak hozzá a szervezet munkájához.

Az adománykuponok eladásából befolyó összeget teljes egészében az Ökumenikus Segélyszervezet kapja, amely nehéz helyzetben levő családokat és gyermekeket támogat belőle. 

2020-ban sokan megtapasztalták saját környezetükben is, hogy egy-egy váratlan krízis a biztosnak tűnő alapokra épített életeket is képes egyik napról a másikra romba dönteni. A baj mindig azokat érinti leginkább, akik eleve nehéz helyzetben vannak, akiknek nincsenek tartalékaik. Közeledik a karácsony, és látjuk, hogy ez is más lesz, mint az eddigiek. De talán egy alkalom arra, hogy a megváltozott formák között még inkább a lényegre figyeljünk: a cselekvő szeretetre. Hogy amikor kicsit mindannyian bajban érezzük magunkat is, képesek legyünk észrevenni azokat, akik igazán segítségre szorulnak. Hogy ne hagyjuk őket egyedül karácsonykor, és bármi történjen is, ne engedjük el a kezüket 2021-ben sem! Erről szól idén az ünnepi összefogás, amihez reméljük, sok vásárló csatlakozik majd a Tesco kasszáinál is

– mondta Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója az akció kapcsán. 

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Kék Bolygó Podcast: 3 millió rés a pajzson Nádirigókat tanulmányozhatunk Tiszakécskén Saját napot kapott az évben az ökológiai gazdálkodás
Tovább a forrásra: trademagazin.hu
Vissza
Hírfolyam