2021. január 26., Paula, Vanda
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Lázmérőket és vitaminokat kaptak a pécsi orvosok

Lázmérőket és vitaminokat ajánlott fel a Pécsi Tudományegyetem tíz klinikai osztályának és a pécsi Koronavírus Ellátó Központnak a vitaminokkal, étrend-kiegészítőkkel és orvostechnikai eszközökkel foglalkozó ODP Vital Kft.

A cég már a koronavírus megjelenése előtt is tett hasonló felajánlást, akkor a klinikai osztályok harminc-harminc lázmérőt kaptak, hogy ezzel segítsék az ott dolgozók munkáját. Most pedig ezeknek az osztályoknak tíz-tíz érintésmentes, infralázmérőt adományoztak, míg a Koronavírus Ellátó Központhoz húsz ilyen szerkezetet, valamint az orvosoknak és ápolóknak összesen háromszáz doboz C- és D-vitamint juttattak el.

A pécsi cég a társadalmi felelősségvállalás jegyében tette ezeket a felajánlásokat, és arra szeretne ösztönözni mindenkit, hogy bármennyire nehéz is a jelenlegi helyzet, fontos az összefogás, és a lehetőségeihez képest mindenkinek meg kell próbálni segíteni a rászorulókon.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Pusztulnak a Vas megyei lucfenyvesek Hátrányos helyzetű települések iskolái pályázhatnak a digitális oktatást segítő eszközökért
Tovább a forrásra: bama.hu
Vissza
Hírfolyam