2021. szeptember 27., Adalbert
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nagy segítség az otthon tanulásban

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal egyeztetve a Telenor Magyarország minden előfizetője számára ingyenesen elérhetővé teszi az otthon tanuláshoz szükséges legfőbb weboldalak elérését.

Bár a vállalat szolgáltatásai nem tartoznak a díjmentes, helyhez kötött internet-hozzáférésről szóló kormányrendelet hatálya alá, a HiperSuli oktatási program létrehozójaként a Telenor kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegye a digitális oktatást.

Az ingyenes elérés a vírushelyzet miatt bevezetett vészhelyzeti intézkedések idejére szól és automatikusan, november 27-től 2021. február 8-ig elérhető minden Telenor-ügyfél számára, az előfizetőknek ezzel kapcsolatban teendőjük nincs.

A forgalmidíj-mentességgel elérhető oktatási oldalak listája a Hipersuli weboldalon érhető el. Ezen oldalak látogatása bármilyen mobil eszközön vagy nagy képernyős Hipernet-hozzáférés esetén nem terheli a tarifába foglalt adatkeretet a cég előfizetői számára.

Fotó: MTI/Illyés Tibor
Neked ajánljuk
Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Kék Bolygó Podcast: 3 millió rés a pajzson Nádirigókat tanulmányozhatunk Tiszakécskén Saját napot kapott az évben az ökológiai gazdálkodás
Tovább a forrásra: infostart.hu
Vissza
Hírfolyam