2021. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Folytatódik a „Pihentesd a dokit” kezdeményezés

A második hullám idejére is várja a lakástulajdonosok felajánlásait a „Pihentesd a dokit” csoport. A mostani helyzetben helytálló egészségügyi dolgozóknak szükségük van egy ideiglenes „otthonra”, hogy ne veszélyeztessék családtagjaikat, minél kevesebb interakciójuk legyen másokkal, esetleg többet tudjanak pihenni.

A koronavírus-járvány első hulláma alatt csaknem háromszáz felajánlást kapott a „Pihentesd a dokit”, aminek köszönhetően több mint négyszáz egészségügyben dolgozó számára tudtak lakhatást biztosítani.

A felajánlásokra a második hullám alatt is nagy szükség van. A felajánlás életre hívói a  lakástulajdonosok megnyugtatására azt is jelezték, hogy a visszaélések elkerülése érdekében minden jelentkezőt ellenőriznek, mielőtt összekötnék őket egymással, továbbá, hogy az Ozone Hungary – kapacitástól függően – a lakások használat utáni fertőtlenítését is biztosítja.

  • A jótékonysági csoport a lakástulajdonosok felajánlásait a pihentesdadokit@gmail.com e-mail-címen várja.
  • Egyúttal kérnek minden olyan igazoltan az egészségügyben, Covid-osztályon dolgozót, hogy akinek szüksége van lakásra erre az időszakra, jelentkezzen a csoport Facebook-oldalán.
Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Így készíthetünk otthon herbamézet A vadászat és a természet témájában nyílt kiállítás a Ludwig Múzeumban
Tovább a forrásra: gyorplusz.hu
Vissza
Hírfolyam