2022. január 27., Angelika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Babgulyás és lapcsánka: felajánlás a kórházi dolgozóknak

Sokan szeretnének a maguk eszközeivel segíteni a frontvonalban küzdőknek a járványhelyzetben. Turcsányi Csaba és két nyírségi mesterszakács barátja, Cziránku István, valamint Szoboszlai Gyula például főzött, sütött az orvosoknak, ápolóknak egy novemberi vasárnapon.

Újabb finom meglepetésben volt részük a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház járványkórházának, sürgősségi betegellátó osztályának és a körzetben szolgálatban lévő mentőknek. Turcsányi Csaba két nyírségi mesterszakács barátjával, Cziránku Istvánnal és Szoboszlai Gyulával fogott össze: a finom babgulyás mellé lapcsánka készült, amelyből aztán jóizűen fogyasztottak az egészségügyi dolgozók. Az ebédért dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató mondott köszönetet. 

Fotó: halasmedia.hu
Neked ajánljuk
Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek Béres Cseppet kaptak az egészségügyi dolgozók Jótékonysági futás a koronavírusban elhunyt kismama családjáért Minikonferencia a fenntartható divat és a márkaépítés kihívásairól Még tart az Ana okozta károk felmérése Délkelet-Afrikában
Tovább a forrásra: halasmedia.hu
Vissza
Hírfolyam