2021. június 14., Vazul
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ebédet ajánlottak fel önkénteseknek

Mindennap 30 ebédet szállít ki adományként a Nagykonyha Kft. és KajásRobi a Hajdú-Bihar Megyei Mentőszolgálatnál szolgáló önkéntes diszpécsereknek és a mentők irányítócsoportja dolgozóinak.

Nagy Róbert köz- és szociális étkeztetéssel foglalkozó debreceni egyéni vállalkozó a Magyar Vöröskereszt Megyei Szervezetének érdeklődésekor az első szóra elvállalta, hogy segít, és felajánlotta, hogy ezt a járványhelyzet végéig megteszi.

– Aggódtam, hogy nem engem kér meg – válaszolta KajásRobi (Nagy Róbert köz- és szociális étkeztetéssel foglalkozó debreceni egyéni vállalkozó) a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének érdeklődésére. A megyei igazgató azért kereste meg a – a humanitárius ügyekben máskor is nagyvonalúan segítő – vállalkozót, hogy étkeztetéssel támogassa az Országos Mentőszolgálat megyei szervezetének állomásán diszpécserként szolgáló önkénteseket. 

Fotó: voroskereszthajdu.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Sörhulladék és trágya keveréke lehet a tökéletes növényvédő szer? A folyók és óceánok megtisztításával igyekszik csökkenteni hulladéklábnyomát a Coca-Cola
Tovább a forrásra: voroskereszthajdu.hu
Vissza
Hírfolyam