2021. január 20., Fábián, Sebestyén
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kétezer maszkot ajánlottak fel debreceni vállalkozók

Ezer darab orvosi maszkot ajánlott fel az egyik debreceni szórakozóhely tulajdonosa a debreceni önkormányzatnak, egy helyi érdekeltségű külföldi cég pedig szintén ezer darab FFP2 maszkot adományozott a városnak.

Németi István debreceni vállalkozó felajánlásának nagy része a Debrecen Megyei Jogú Város Egyesített Bölcsődei Intézménye tagintézményeibe, mintegy 350 bölcsődei dolgozóhoz kerül, körülbelül 100 darabot pedig a Levendula Óvoda 25 óvodapedagógusa, illetve irodai munkatársa kapott meg.

Nemcsak a vállalkozók, hanem cégek is rendszeresen keresik a debreceni önkormányzatot segítő szándékukkal. Az egyik Határ úti Ipari Parkban működő cég ezer darab FFP2 (KN-95) szájmaszkot ajánlott fel, amiket múlt héten a Pallagi úti idősek otthonába juttatott el a vállalat.

Németi István cégvezető Debrecen Megyei Jogú Város Egyesített Bölcsődei Intézménye intézményvezetőjének, Papné Gyöngyösi Katalinnak, valamint Törő Bélánénak, a Levendula Óvoda intézményvezetőjének adta át az orvosi maszkokat Fotó: Debreceni Városháza/haon.hu
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára A zöldülés útján a hazai távhőszolgáltatás Új napelemek segítik a Nemzetközi Űrállomás munkáját
Tovább a forrásra: haon.hu
Vissza
Hírfolyam