2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Vitakingtől kapott adományt a Veszprémi Családsegítő Központ

A koronavírus-járvány második hullámának következtében nagyon sok ember került nehéz helyzetbe, ezért a Vitaking munkatársai élelmiszert, tisztítószert és olyan tárgyi adományokat gyűjtöttek, amikkel a rászoruló családok életét tudják megkönnyíteni a Veszprémi Családsegítő Központ munkatársai. 

A mostani helyzetben még fontosabb immunrendszerünk megfelelő és hatékony működése, mint általában, ezért hetven darab multivitamin-készítményt is vittek a családsegítő központnak, hogy ezzel is hozzájárulhassanak a rászoruló családok egészségének megőrzéséhez.

Horváthné Kecskés Diána intézményvezető köszönetét fejezte ki az adományért. Mint mondta: a cég tavasszal is egy nagyon nehéz helyzetben segített, és most szintén rendkívül nehéz helyzetben vannak a rászoruló családok.

Az intézmény munkatársai azért dolgoznak nap mint nap, hogy jobbá tegyék ezeknek a családoknak az életét, és segítsék őket. A jelenlegi helyzetben a szokásos bevásárlóközpontokban zajló gyűjtésüket sem tudják kivitelezni, így még nagyobb szükségük van a segítségre. Kérik, hogy aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy segíthet, keresse fel akár őket, akár a lakóhelyén található bármelyik karitatív szervezetet/alapítványt, és segítsen, ahogy tud, hiszen minden apró támogatás rengeteget számít ezeknek a családoknak.

Fotó: veol.hu/Vitaking
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások
Tovább a forrásra: veol.hu
Vissza
Hírfolyam