2021. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Makói családok karácsonyát teszi szebbé az Angyalsóhaj Alapítvány

Összefogott az Angyalsóhaj Alapítvány és a Figyi Coffee, hogy minél több makói család karácsonyát megszépítse, hiszen ha valamikor, akkor most nagyon nagy szükség van az adományokra, a koronavírus-járvány ugyanis nagyon sok makói családot hozott nehéz élethelyzetbe. 

Varga Márta, az alapítvány kuratóriumának tagja kiemelte, az ő évük is más volt, mint a többi, nem tudták megvalósítani a szokásos programjaikat és az új kezdeményezéseket, mindemellett voltak örömteli pillanatok, a járványhelyzet pedig előhozta az emberekből a jóakaratukat és a segítőkészségüket, amiket tudtak továbbítani a makóiak felé. Ennek kapcsán példaként említette többek között a jótékonysági gála megszervezését, az élelmiszer-adományok gyűjtését és az ingyenes táborok megtartását.

Ezeken az eseményeken számos fénykép is készült, amelyekből egy naptárat fognak készíteni, amelyből várhatóan néhány napon belül kézzelfogható példány lesz, és ennek értékesítésével szeretnének pénzadományt gyűjteni, amelyből nehéz élethelyzetbe került makói családok karácsonyát szeretnék szebbé tenni.

Magánszemélyeket és vállalkozásokat is szeretnének megszólítani, hogy hozzájáruljanak, hogy karácsonyi ajándékkal tudjanak kedveskedni a makói családok számára. Itt kapcsolódik a történethez a Figyi Coffee csapata, amely immáron harmadik alkalommal indította el adománygyűjtő akcióját, a Figyi Coffee Mikulásgyárát.

Az Angyalsóhaj Alapítvány támogatóit, szimpatizánsait arra biztatjuk, hogy ne csak a mi naptárunkból vásároljanak, hanem ha úgy tetszik, csatlakozzanak Norberték kezdeményezéséhez! Úgy gondolom, hogy így közösen olyan ajándékokat tudunk juttatni majd a makói családok részére, amikre valóban szükség van

– hangsúlyozta Varga Márta, aki közölte továbbá: a családok kiválasztásában segítségül hívják majd a szociális alapellátást, hogy melyek azok a makói családok, amelyek most a legnagyobb segítségre szorulnak.

Varga Márta (Angyalsóhaj Alapítvány) és Csőke Norbert (Figyi Coffee) Fotó: makohirado.hu
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Sikerült télen megmászni a „vad hegyet” (videóval) Nagyot lépett az elektromobilitás területén a Volkswagen
Tovább a forrásra: makohirado.hu
Vissza
Hírfolyam